Restauracja Sand{acz} zaprasza na stylowe pożegnanie roku 2016. Eleganckie Przyjęcie Sylwestrowe uświetni nastrojowa muzyka na żywo. Utytułowany Szef Kuchni Wojciech Kempa, który po raz trzeci został doceniony w Żółtym Przewodniku Gault & Millau 2017 zadba o wyjątkowe i zaskakujące kulinarne doświadczenia, które w pełni smaku wprowadzą Gości w Nowy Rok.
W menu zaplanowano serwowaną przystawkę z gęsiną, a także obfite bufety. Wśród dań śródziemnomorskich znajdzie się zupa rybna, wieprzowina i paella z owoców morza, a także bogaty wybór anipasti i zimnych przekąsek. Na deser nie zabraknie panna cotty czy crème brûlée. W bufecie staropolskim królować będzie zupa gulaszowa z dziczyzną, pieczona kaczka i dorsz, uzupełnione klasycznymi polskimi przekąskami i domowymi deserami. Kolacja obejmuje także napoje bez limitu, w tym wódkę Wyborową oraz wino białe i czerwone, a także kieliszek wina musującego o północy.
CENA PRZYJĘCIA SYLWESTROWEGO: 300 PLN/os.
Rozpoczęcie o godz. 20:00.
Rezerwacja: rezerwacja@zdrojowahotels.pl | +48 91 40 40 400 | www.sandhotel.pl