Szef kuchni Restauracji Sublima – Andrzej Jakomulski – opracował całkowicie nową kartę menu na sezon jesienno-zimowy. Większość dań to zupełne premiery, których dotąd nie było w karcie Sublimy, a dania znane i cenione przez naszych gości, powracają w nowej odsłonie. Karta menu już obowiązuje. Szef Kuchni wraz z ekipą restauracji zapraszają do spróbowania nowych, ciekawych kompozycji smakowych.
Polecamy szczególnie:
- Comber z jelenia z palonym sianem
- Krem dyniowo-borowikowy
- Przegrzebki z purée z batatów i biszkoptem pistacjowym
- Comber z sarny z purée z ksztanów
- Lawendowy Crème brûlée
Zapoznaj się z naszą nową kartą na: www.restauracjasublima.pl
Na gości czekamy codziennie: 13:00 - 22:00
Rezerwacja stolików: 94 711 29 29 lub na info@restauracjasublima.pl