Europejskie Dni Dziedzictwa odbywały się w tym roku pod hasłem smaków dziedzictwa. W Kołobrzegu, zaprezentowano smaki znad Parsęty, czyli czym Ziemia Kołobrzeska bogata. Gotowali lokalni mistrzowie kuchni, a mieszkańcy i turyści mogli posmakować przygotowanych przez nich potraw. Zainteresowanie było bardzo duże. Wielu pytało o przepisy i technologię przyrządzania na przykład zup.
UWAGA!
Komentarze są prywatnymi opiniami Czytelników, za które redakcja nie ponosi odpowiedzialności. Publikowanie jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu. Jeśli jakikolwiek komentarz narusza obowiązujące prawo lub zasady współżycia społecznego, prosimy o kontakt poczta@miastokolobrzeg.pl. Komentarze niezwiązane z artykułem, naruszające regulamin lub zawierające uwagi do redakcji, będą usuwane.
Komentarze zostaną opublikowane po akceptacji przez moderatora.